* Translation *

16 May 2012

Tunjuk langit


[Klik untuk pembesaran imej]

Ooppsss, sebelum ada apa-apa kontroversi, biarlah diterangkan yang aksi seperti gambar di atas bukanlah acara keagamaan "kerajaan langit" mahupun sebarang bantahan / piket / demonstrasi. Ia cuma satu 'trademark' apabila bergambar kenangan beramai-ramai kepada sebuah kelab kayuhan iaitu KayuhBeb Cycling Club [rujuk sini untuk blog dan sini untuk Facebook mereka].

Untuk menjadi lain dari yang lain, sesebuah organisasi itu mestilah mempunyai keunikannya tersendiri. Keunikan KayuhBeb yang paling ketara ialah jersi berwarna oren mereka dengan tertera lambang kelab di dada selain dari aksi bergambar beramai-ramai sambil tangan kanan diangkat condong menghala ke langit.

Terima kasih dan syabas diucapkan pada ahli-ahli KayuhBeb atas kesudian mereka memeriahkan 'scene' berbasikal di Malaysia ini ( :

5 comments:

Telor Power said...

fuh mcm pasukan belanda dah tengok...

ingatkan nak buat joget hapenning macam dalam siri Bang Bang BOOM!

CiKPuaNLawA said...

mana pakcikk....??..

Azizan Zolkipli said...

Telor Power: Hahahaha ... Betul lah kata kamu tu ! Oren aje ekk ... Wahhhh, 'joget happening' tu ! I like !!

CiKPuaNLawA: Pakcik kan jurufotonya lalalalala ...

DrSinga said...

banyaknya ketiakkk!!!!!!!!!

Azizan Zolkipli said...

DrSinga: Hahahaha ... kak Lion, kak Lion ...