* Translation *

30 May 2012

Monolog Rabu: Duduk Bantah ?


[Click for enlarged image]

11 comments:

CiKPuaNLawA said...

bantah kee...
meh buat FM..hahaha...

DrSinga said...

hahahaaaaa!!
terbaik !!!!


banyak kali saya 'Click for enlarged image'

Azizan Zolkipli said...

CiKPuaNLawA: Haipppp ... Jangan notti2 ekk kamu hehehe ...

Azizan Zolkipli said...

DrSinga: Kak Lionnnnnn ! Ok tak, ok tak dok bantah gini hehehe ...

Kalau klik banyak kali pada iklan kat bahagian tepi kanan tu, amat2 saya hargai ngeh ngeh ngeh ngeh ...

gadisBunga said...

saya suka gambo ni!!!! pemilihan model yg sgt tepat! heheh~

DrSinga said...

cik puam lawa tu.. semua geng nak di FM kan!!
hheheheeeeee

DrSinga said...

iklan??
jap.....

Azizan Zolkipli said...

@gadisBunga: Terima kasih kamu !! Camni, bolehlah model ni selalu muncul ekk ? Mau lawan kak Lion a.k.a "Kakak Bertopi Merah" gitu ahaksss ...

@DrSinga: Akak pun jadi mangsa di'FM'kan oleh CiKPuaNLawA jugak ke ? Kalau sama, senasib lah kita hehehe ...

Azizan Zolkipli said...

@DrSinga: Terima kasih kak Lion ! [in advance]

Telor Power said...

mcm kaver album bro.... eh macam kaver buku pun ada...

terbaek lah

Azizan Zolkipli said...

@Telor Power: Hahaha ... Macam2lah kamu ni ! Itu tengah 'kaver line' daaaaaa hahahaha ...